Temaer
Birgitte Vesterholm tilbyder Emotions-fokuseret Terapi (EFT) er for dig, der ønsker at leve et levende liv i tæt kontakt med dig selv og dine relationer. I et terapiforløb hos mig er 1. samtale gratis
32
page-template-default,page,page-id-32,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Temaer

Kender du fx til …

Fornemmelsen af at være faret lidt vild, og have svært ved at mærke hvad du egentlig gerne vil? Som om noget er off, men du ikke præcist ved, hvad det er? Følelsen af, at savne mening og retning i livet, at drømme om ændringer og forandring, men ende med at skyde det fra dig fordi du fortæller dig selv, at det er umuligt eller at du ikke er værdig (nok)?

Længslen efter mere handlekraft? At turde sætte dig selv først, stå frem og sige din mening højt, vise hvem du er? Måske er det svært at sige Ja! eller Nej! og sætte sunde grænser. Måske kender du til at have en ihærdig indre kritiker, eller måske skræmmer du dig selv, tvivler på dig selv og dit værd, måske hele din ret til at være her?

Er du vokset op med alkohol/misbrug eller psykisk sygdom i din familie?

Kender du til, nogle gange at føle dig fremmed overfor dig selv? At det kan være svært at mærke dig selv? Fornemmelsen af ikke rigtigt at have styringen i dit eget liv?

Eller kender du til …

Overvældende tankemylder? Slider du med de samme gamle mønstre og tilbagevendende svære følelser? Føler du dig stresset, udmattet eller nedtrykt i hverdagen?

Drømmer du om at være en mere nærværende forælder eller partner?

Er du ung, og føler dig presset og sårbar i skolen og i din hverdag med præstationskrav, ensomhed, mindreværdsfølelse eller angst for ikke at høre til, være god nok?

Har du svært ved at fastholde nærende og sunde rutiner og får ikke passet ordentligt på dig selv?
Bliver du alt for tit alt for vred?

Oplever du tomhed og meningsløshed efter dine børn er flyttet hjemmefra?

Savner du glæde, mod og handlekraft i dagligdagen?

Eller oplever du eksistentiel tvivl om mening, identitet, retning og mål i livet?

Så kan emotionsfokuseret psykoterapi være hjælpsomt!

BOOK 1. SAMTALE NU (GRATIS)

Børn og Unge

Mit hjerte banker for de børn og unge som dagligt kæmper på  uddannelses-institutionerne. Alle dem, som i alvorlig grad presses af rammerne og strukturerne i vores læringskultur, hvor kravet om at præstere i et højt tempo er blevet alt, alt for meget. Jeg tilbyder samtaleforløb til børn og unge til reduceret pris (unge-rabat op til 26 år).