Privatdatapolitik
Birgitte Vesterholm tilbyder Emotions-fokuseret Terapi (EFT) er for dig, der ønsker at leve et levende liv i tæt kontakt med dig selv og dine relationer. I et terapiforløb hos mig er 1. samtale gratis
3
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

­­Privatdatapolitik hos Ergoterapi og psykoterapi v/Birgitte Vesterholm


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for din aktivitet hos Ergoterapi og psykoterapi v/Birgitte Vesterholm.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Al kommunikation foregår sikkert i henhold til beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

 

Den dataansvarlige


Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://eft-birgittevesterholm.dk er Ergoterapi og psykoterapi v/Birgitte Vesterholm, Kildevældsgade 47, 2100 København Ø, cvr nr. 33920644

 

Behandlingsgrundlag og formål


I forbindelse med aftale om terapeutiske forløb, giver du dit tilsagn til at vi kan opbevare følgende personfølsomme oplysninger: navn, telefonnummer, mailadresse og journalnotater. Disse opbevares i overensstemmelse med retningslinjer omkring håndtering af personfølsomme oplysninger.

Mailkorrespondancer slettes umiddelbart efter ophørt terapiforløb. Journaler opbevares i 1 år efter afsluttet terapiforløb. I henhold til Regnskabsloven vil oplysninger gemt i regnskabssystemet blive gemt i 5 år.

 

Andre modtagere af personoplysninger


Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Dandomain, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Dandomains datacentre.

Vi anvender Mobilepay til betaling af terapeutiske forløb, og i den forbindelse registreres oplysninger vedrørende betaling hos Mobilepay.

 

Dine rettigheder


Du kan klage til Datatilsynet, hvis du oplever at vi ikke lever op til disse krav. Du kan i øvrigt til enhver tid bede om at både mailkorrespondancer og journaler slettes.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: kontakt@eft-birgittevesterholm.dk

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, gives besked i form af en synlig meddelelse på websitet.