Om mig
Birgitte Vesterholm tilbyder Emotions-fokuseret Terapi (EFT) er for dig, der ønsker at leve et levende liv i tæt kontakt med dig selv og dine relationer. I et terapiforløb hos mig er 1. samtale gratis
40
page-template-default,page,page-id-40,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Om mig

Birgitte Vesterholm – Emotions-fokuseret psykoterapeut MPF

Min baggrund

Jeg er født i 1972, gift, og mor til to piger. Jeg har i mere end 20 år arbejdet som privatpraktiserende børne-ergoterapeut, og er derudover uddannet emotions-fokuseret psykoterapeut fra EFT-Instituttet i København. Jeg tror på, at motivation er alt, og at ethvert menneske har sin egen sandhed og mening.

Min tilgang til psykoterapi

Som psykoterapeut er jeg særligt optaget af, at støtte dig præcist dér, hvor du oplever modstand, kritiserer og skræmmer dig selv, har uhjælpsomme overbevisninger omkring dig selv og derfor kommer til at begrænse dig.

Vores arbejde i fællesskab

Jeg møder dig med nærvær og rummelighed. Hos mig finder du et 100% kravfrit rum. Fri for pres, forventninger, hvor der ikke er noget du skal nå, eller et bestemt sted du skal hen. Jeg går ved siden af dig, guider dig undervejs, og inviterer dig til at blive lidt, de steder du måske har lyst til at gå udenom. Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt, og modtager løbende supervision.