Om
Birgitte Vesterholm tilbyder Emotions-fokuseret Terapi (EFT) er for dig, der ønsker at leve et levende liv i tæt kontakt med dig selv og dine relationer. I et terapiforløb hos mig er 1. samtale gratis
40
page-template-default,page,page-id-40,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Om

Birgitte Vesterholm – Psykoterapeut MPF

Min baggrund

Jeg er født i 1972, gift, og mor til to piger. Jeg har i mere end 20 år arbejdet som privatpraktiserende børne-ergoterapeut, og er derudover uddannet emotionsfokuseret psykoterapeut fra EFT-Instituttet i København. Som psykoterapeut er jeg særligt optaget af, at støtte dig præcist dér, hvor du oplever modstand, kritiserer og skræmmer dig selv, og derfor kommer til at begrænse dig.

Min tilgang til psykoterapi

På grund af små eller store traumer fra opvæksten bærer vi rundt på outdatede sandheder, uhjælpsomme overbevisninger og utilpassede følelsestilstande fra fortiden. Jeg hjælper dig til at slippe alt det, som står i vejen for, at du kan leve et levende liv i tæt kontakt med dig selv og dine nære.

Vores arbejde i fællesskab

Jeg møder dig med nærvær og rummelighed. Hos mig finder du et 100% kravfrit rum. Fri for pres, forventninger, hvor der ikke er noget du skal nå, eller et bestemt sted du skal hen. Jeg går ved siden af dig, guider dig undervejs, og inviterer dig til at blive lidt, de steder du måske har lyst til at gå udenom. Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt, og modtager løbende supervision.